Een extra paar handen nodig?

Ik help je op freelance basis met het opstellen en uitvoeren van een duidelijke content strategie en zorg voor meer structuur in jouw online zichtbaarheid! Zo heb jij weer tijd om te doen waar je écht goed in bent.

Een boost voor je merk

Met een duidelijke content strategie en professionele content ben je verzekerd van een strakke en professionele uitstraling.

Bespaar veel tijd

Laat mij doen waar ik goed in ben, zodat jij weer tijd over houdt om te besteden aan werk waar jij happy van wordt!

Flexibele samenwerking

Werk je samen met mij dan ben je verzekerd van een snelle en flexibele samenwerking! Handig als je snel wil schakelen.

benieuwd naar de mogelijkheden van een samenwerking met mij?

ik help jou met

Communicatie & Content Marketing

 • Formuleren en uitrollen van een content en communicatie strategie.
 • Creatieve sparringpartner voor projecten en branding.
 • Schrijven en redigeren van website teksten, blogs en ebooks. 
 • Fotografie & editing.
 • Creëren en beheren van social media kanalen en content (Instagram, LinkedIn, Facebook).
 • Editen van korte video’s voor social media en web.

Creative Business Support

 • Het maken van bedrijfswebsites (WordPress) en Webshops (WooCommerce).
 • Opmaken van project documenten, ebooks, flyers, graphics, mockups,  presentaties en business templates in jouw huisstijl (in Canva).
 • Beheren van websites en webshops.
 • Inrichten van online omgevingen.
 • Project management.

veelgestelde vragen

Uiteindelijk kunnen we allemaal alles leren, maar de vraag is of je er ook echt gelukkig van wordt en of je er wel echt tijd voor hebt. Vaak ben je gaan ondernemen, omdat je een super interessant idee had waar jouw hart sneller van ging kloppen. Dat daar ook taken bij komen kijken zoals communicatie, marketing en administratie wist je wel, maar je had niet in de gaten dat het zoveel tijd ging kosten. Dus wil je succesvol zijn en ook nog tijd over hebben voor jouw gezin, vrienden of sportclub, dan is het slim om werkzaamheden uit te besteden. En daar kan ik je bij helpen met mijn kennis en ervaring. Alleen kom je ver, maar samen kom je nog veel verder!

Elke samenwerking is anders en komt dus met een ander kostenplaatje. Na onze kennismaking ga ik voor je aan de slag om een voorstel te maken. In dat voorstel staan verschillende opties met verschillende prijzen. Ik werk het liefst met pakketten (klein, middel, groot). Elk pakket bevat een aantal werkzaamheden (die een X aantal uren vertegenwoordigen). Zo weet jij precies wat je elke maand kunt verwachten en wat dat je gaat kosten. Er zijn natuurlijk altijd uitzonderingen, dit kunnen we bespreken. 

Om goed in te kunnen schatten waarmee ik jou van dienst kan zijn, voer ik graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek met je. Dit kan op locatie of via een online meeting. Naar aanleiding van deze kennismaking kom ik met een voorstel. Zodra we beiden blij zijn met de inhoud van het voorstel ga ik voor je aan de slag. 

Om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken is het belangrijk dat er elke maand genoeg werk klaar ligt. Daarvoor heb ik jouw hulp nodig. Ik zal je op tijd vragen naar nieuwe taken en onderwerpen en als het nodig is blijf ik je porren. 

In principe verloopt alle communicatie per mail, telefoon, Discord of Teams. Als het nodig is plannen we tussendoor een korte call om zaken te bespreken of evalueren.

Jazeker! Heel graag zelfs. Om goed in te kunnen schatten wat ik voor je kan betekenen is het belangrijk om eerst kennis te maken. Ik ben enorm benieuwd naar jouw business en ga graag met je in gesprek over wat jou drijft en waar ik jou bij kan ondersteunen. Een kennismakingsgesprek duurt zo’n 45 minuten en kost helemaal niets. 

In principe is een kennismaking digitaal (per Teams, Zoom, of Google meet), maar woon je in de buurt van Eindhoven, Den Bosch of Tilburg dan kunnen we ook zeker afspreken voor een echte kop koffie. Leuk!

Wat ik van jou nodig heb is het volgende:

 • Eerlijkheid en transparantie. Ik wil voor jou graag goed werk afleveren en efficient (samen)werken. Dat werkt alleen als we allebei eerlijk zijn en duidelijk zijn over verwachtingen en opdrachten.
 • Korte lijnen. Om er zeker van te zijn dat er geen kostbare tijd verloren gaat, vind ik het prettig om direct met je te kunnen communiceren. Dat betekent niet dat ik meteen een reactie verwacht, maar wel dat ik rechtstreeks antwoord kan krijgen op vragen en niet eerst nog 3 andere personen hoef te benaderen of mailen. Dat is zonde van de tijd.
 • Opdrachten. Om er voor te zorgen dat ik jou elke maand optimaal kan ondersteunen heb ik wel genoeg taken nodig. Dat vraagt dus een klein beetje vooruit kijken en plannen. Natuurlijk help ik hierbij en kan ik ook adviseren.

Jazeker. Laat het me weten en dan denk ik graag met je mee over de mogelijkheden. Als het niet in mijn straatje ligt, zal ik dat ook eerlijk zeggen.

Stuur met een mail naar info@jorinedekoning.com of vul het contactformulier in!

eerdere samenwerkingen

Scroll naar boven