Hello! Ik ben Jorine.

Creatieveling | Avonturier | Krullenbol

Mijn naam is Jorine. Ik ben 30 jaar oud en een echte Brabantse. Ik ben een enthousiaste creatieveling met oog voor detail. Een echt gevoelsmens met een liefde voor avontuur. Zo’n tien jaar geleden begon ik hobbymatig met fotografie, met de goedkoopste Canon spiegelreflex camera die ik kon vinden. Toen nog fotograferend op de automatische stand. Na een aantal jaar besloot ik het over een andere boeg te gooien en kocht ik een nieuwe professionele camera. Toen leerde ik pas écht wat fotografie inhoudt en leerde ik de technische kant van fotografie kennen. 

Na een studie aan de TU in Eindhoven startte ik mijn loopbaan als consultant in de wereld van IT, software en techniek. Ik volgde het gebaande pad en kwam terecht in een snelle wereld. Een wereld waarin ik vooral vanuit mijn hoofd en ratio handelde en mijn gevoel en creativiteit niet kwijt kon. Na een aantal jaar besloot ik dat het tijd was om meer in lijn te gaan leven met mijn authentieke zelf en iets te gaan doen wat mij echt energie geeft, namelijk het vertellen van verhalen, online en op beeld.

Inmiddels werk ik volledig als zelfstandige. Ik fotografeer, videografeer en creëer content strategieën voor andere organisaties. Bezig zijn met beeld en creativiteit helpt mij om uit mijn hoofd te komen en meer in contact te staan met mijn gevoel. En dat maakt mij gelukkig!

Vragen? stuur me een berichtje!

Contact Formulier Jorine de Koning

Scroll naar boven